banner

Witgoedapparaat huren Groningen

Wil jij een witgoedapparaat huren in Groningen of omgeving? Dan ben je van harte welkom bij Wasautomatenverhuur.nl. Wij hebben de meest uiteenlopende soorten apparaten voor je klaar staan om te huren tegen een voordelige prijs. Je kunt hierbij onder meer denken aan wasmachines, drogers, koelkasten, vaatwassers en gasfornuizen. Voor veel mensen is een witgoedapparaat huren in Groningen een uitstekende keuze. Niet iedereen kan of wil een dure uitgave doen om witgoed aan te schaffen. In dat geval is het natuurlijk ideaal om een witgoedapparaat te huren in Groningen.

Helder en voordelig een witgoedapparaat huren in Groningen

Je kunt bij ons op heldere wijze een witgoedapparaat huren in Groningen. Wij maken heldere afspraken om er zeker van te zijn dat je precies weet hoe alles werkt. Zo is er bijvoorbeeld in het contract opgenomen dat je recht hebt op het gebruik maken van een reparatieservice wanneer het apparaat defect gaat. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om je contract over te laten zetten op naam van een nieuwe bewoner wanneer je gaat verhuizen en de nieuwe bewoner(s) willen ook het betreffende witgoedapparaat huren in Groningen. Uiteraard huur je bij ons altijd tegen een zeer scherpe prijs.

Neem contact met ons op

Wij hebben twee verschillende vestigingen, namelijk in Zeerijp en in Groningen. Hier ben je altijd welkom als je een witgoedapparaat wilt huren. Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over de werkwijze en de mogelijkheden. Je kan ons bereiken door te mailen naar info@wasautomatenverhuur.nl of te bellen naar 085 – 273 1994.

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl