banner

Witgoed huren studenten

Studeren en op kamers gaan wonen is een grote stap op weg naar zelfstandigheid. Als je op kamers gaat dan kun je natuurlijk je was ieder weekend mee naar huis nemen en afgeven aan je moeder. Maar wil je echt voor je zelf gaan zorgen dan doe je de was natuurlijk zelf. En als je gezond wilt eten, dan wil je natuurlijk een eigen koelkast en een fornuis om te koken. Deze apparaten hoef je niet te kopen, je kunt ze nu ook eenvoudig huren. Witgoed huren studenten is al mogelijk voor een paar euro per maand.

Witgoed huren studenten kun je ook samen doen

Woon je samen met meerdere studenten in een huis? Dan kunnen jullie natuurlijk ook samen apparaten huren. Witgoed huren studenten is weliswaar niet duur, maar als je de kosten met huisgenoten kunt delen is dat natuurlijk altijd voordeliger. Houd er wel rekening mee dat slechts één persoon de huurder is en deze is dus verantwoordelijk voor het juist gebruik van het apparaat. Wanneer er een defect of schade ontstaat wegens ondeugdelijk gebruik dan zal jij er als huurder op worden aangesproken. Het is dus goed om duidelijke en goede afspraken te maken over het gezamenlijk gebruik van de apparatuur.

Meer weten over witgoed huren voor studenten?

Lijkt het je handig om in je studentenflat goede kwaliteit witgoed apparaten ter beschikking te hebben? Je kunt nu direct een huuraanvraag doen. Wil je eerst meer informatie dan kun je bellen naar telefoonnummer 085 – 273 1994. Op de website vind je ook een contactformulier, of stuur ons een mailtje op het adres info@wasautomatenverhuur.nl.

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl