banner

Wasmachineverhuur studenten

Als je gaat studeren dan kan het zijn dat je op kamers gaat wonen. Veel jongeren die een studie gaan doen willen graag zelfstandig wonen en vaak is de reisafstand ook te ver om dagelijks heen en weer te reizen. Als je een kamer hebt gevonden dan kun je daar vaak ook huishoudelijke apparaten plaatsen. Soms, als je in een studentenhuis woont met meerdere huurders, kun je de kosten van deze apparaten delen. Je kunt namelijk gebruik maken van wasmachine verhuur studenten. Je huurt dan een wasmachine voor een klein bedrag per maand waar jullie gezamenlijk gebruik van kunnen maken.

Goede service bij wasmachineverhuur studenten

Wil je een wasmachine of ander huishoudelijk apparaat zoals een koelkast of gasfornuis huren dan kun je daarvoor prima terecht bij Wasautomatenverhuur.nl. Wij leveren het door jou gewenste apparaat en sluiten het ook voor je aan. Als je twijfelt of een wasmachine geplaatst kan worden, overleg dan met de verhuurder of vraag of één van onze medewerkers eerst komt kijken. Als er een defect of storing is kun je dit aan ons melden, we sturen dan een monteur langs om het probleem voor je op te lossen. Het contract voor de huur van een wasmachine maandelijks opzeggen. Als je gaat verhuizen kun je desgewenst je wasmachine meenemen naar je nieuwe studentenwoning. Als je stopt met studeren kun je het huurcontract eventueel overdragen aan een andere student.

Wat kost het huren van een wasmachine?

Wil je weten wat de huur van een wasmachine kost? Op onze website zie je direct de huurprijzen voor alle apparaten die je bij ons kunt huren. Heb je vragen, dan kun je ons bereiken via telefoonnummer 085 – 274 1994. Of stuur een bericht naar info@wasautomatenverhuur.nl. Je kunt voor het stellen van een vraag ook gebruik maken van het contactformulier op de website.

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl