banner

Huren van een wasmachine voor studentenhuizen 

Als eigenaar van een studentenhuis wilt u niet voortdurend om moeten kijken naar het witgoed binnen het pand. Denk aan een verstopte vaatwasser, een wasmachine of wasdroger die niet goed werkt, enzovoorts. Tegelijkertijd biedt het aanbieden van witgoed aan bewoners van een studentenhuis de mogelijkheid om hier extra aan te verdienen. Laat de huur van het witgoed onderdeel uitmaken van de maandelijkse huurprijs die studenten betalen, of laat een student per keer betalen. Een wasmachine voor studentenhuizen huren is een van de services die Wasautomatenverhuur.nl u biedt! 

Service bij gebruik wasmachine in studentenhuizen 

Bij de keuze voor het huren van industriële wasmachines voor studentenhuizen via Wasautomatenverhuur.nl bieden we u een uitgebreide service. Doordat wij zeer robuuste apparaten aanbieden, is de kans op problemen met het apparaat klein. Mocht er onverhoopt toch een defect ontstaan, dan helpen onze monteurs de bewoners van uw studentenhuis verder. Zo heeft u hier zelf geen of nauwelijks omkijken naar! Het feit dat wij voor de verhuur van industriële wasmachines voor studentenhuizen samenwerken met de LDL Group uit België en LDL Laundry uit Nederland verzekert u van een kwalitatief zeer goede oplossing. Niet alleen prettig voor uzelf, maar ook voor uw bewoners. Wasgoed blijft langer mooi en komt schoner uit het apparaat. 

Betalen per wasbeurt bij wasmachine in studentenhuizen 

Eerder vertelden we u al dat u een bewoner per keer kan laten betalen voor het gebruik van de wasmachine in studentenhuizen. Zeker in grote complexen waar tientallen studenten wonen is dit interessant. De wasmachine wordt in zo’n geval aan een betalingssysteem gekoppeld. Wilt u meer weten over de rentabiliteit van een wasmachine in uw studentenhuizen? Neem eens contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. Samen zoeken we naar een financieel aantrekkelijke oplossing voor u, waar ook uw bewoners veel plezier van zullen hebben. 

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl