banner

Een wasmachine huren te Rotterdam

Woon je op kamers in Rotterdam en heb je niet genoeg geld om in een goede wasmachine te investeren? Huur er dan één bij Wasautomatenverhuur.nl. Wij leveren al ruim 30 wasmachines aan studenten, ongeacht in welke stad ze zich bevinden. Een wasmachine huren te Rotterdam is dus zeker mogelijk. We leveren ook aan woningen in deze stad. Zo hoef je niet een dure investering te doen en kun je de kosten voor de verhuur delen met je medestudenten. Zo kun je toch gemakkelijk je was draaien en hoef je niet naar een dure wasserette toe. 

Voordelen van een wasmachine huren te Rotterdam

Het huren van een wasmachine heeft veel voordelen. Je hoeft zogezegd niet zelf een wasmachine aan te schaffen of tijd en geld kwijt zijn door je was naar een erkende wasserette te brengen. Je kunt daarnaast rekenen op een complete service, wanneer je bij Wasautomatenverhuur.nl een wasmachine huurt. Mocht er een storing optreden, dan zullen we deze binnen 3 werkdagen voor je repareren. Als je gaat verhuizen, kunnen we het apparaat voor je vervoeren, tegen een kleine vergoeding. Het is echter ook mogelijk om het huurcontract over te laten nemen door een huisgenoot. De kosten voor een wasmachine huren te Rotterdam bij Wasautomatenverhuur.nl is bovendien voordelig.

Contact opnemen
Wil je graag een wasmachine huren, dan kun je ons hierover bellen op 085-273 1994 of mailen op info@wasautomatenverhuur.nl. We kunnen dan een goede wasmachine voor je uitkiezen en deze direct bij studentenflat of woning plaatsen. 

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl