banner

Een wasmachine huren te Leiden

Sinds reeds 30 jaar is het mogelijk om een wasmachine te huren bij Wasautomatenverhuur.nl. Zeker voor studenten is dit een uitkomst, maar ook voor mensen die even geen geld hebben om een dergelijk investering te doen, kunnen hier te recht voor een wasmachine. Het maakt hierbij niet uit waar je woonachtig bent, aangezien we door het hele land leveren. Dus wil je een wasmachine huren te Leiden, dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden. Met je huisgenoten huur je zo een wasmachine voor een klein bedrag per maand, waardoor je wel gewoon je eigen wassen kunt draaien. Je hoeft hiervoor niet naar een dure wasserette en bent ook veel minder tijd kwijt.

Een wasmachine huren, Leiden en omstreken

Woon je in Leiden en heb je een wasmachine nodig, neem dan zeker contact op met onze medewerkers bij Wasautomatenverhuur.nl. Wij bieden een complete service, waarbij een geschikte wasmachine voor je wordt uitgekozen en bezorgd. Wanneer je te maken krijgt met storingen, dan komen we de wasmachine binnen 3 werkdagen repareren of vervangen. Zo hoef je nooit zonder een wasmachine te zitten en kun je altijd gewoon op tijd je was doen. Bij een eventuele verhuizing kun je bepalen of een huisgenoot de wasmachine van je wil overnemen of dat je deze door ons laat meeverhuizen voor een kleine vergoeding.

Informeer naar de mogelijkheden

Om een wasmachine aan te vragen, neem je contact op met Wasautomatenverhuur.nl. We zijn te bereiken op telefoonnummer 085-273 1994 of mailen op info@wasautomatenverhuur.nl. Een wasmachine is dan snel geregeld.

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl