banner

Wasdroger huren Amsterdam

Als je op kamers woont omdat je studeert in Amsterdam dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk voor jezelf zorgen. Het is niet meer van deze tijd om de was in het weekend door je moeder te laten doen. Je kunt verschillende apparaten huren bij Wasautomatenverhuur.nl. Zo kun je een wasdroger huren in Amsterdam. Ideaal als je geen mogelijkheid hebt om de was in huis te drogen of buiten te hangen. Een wasdroger huren doe je al voor een paar euro per maand. Als je de kosten kunt delen met medebewoners in je studentenhuis dan scheelt dat ook nog eens in de kosten. 

Een wasdroger huren in Amsterdam is zo geregeld

Je kunt via de website direct een aanvraag indienen om een wasdroger te huren in Amsterdam. Wij zorgen er dan voor dat deze binnen enkele dagen wordt geplaatst. Natuurlijk krijg je een apparaat in huis dat vooraf door ons is getest op correcte werking. Je kunt het huurcontract maandelijks opzeggen. Als je klaar bent met je studie en vertrekt uit je studentenhuis dan kun je het contract kosteloos overdragen op een medestudent. Natuurlijk kun je ook opzeggen, de opzegtermijn is één maand. 

Bestel direct een wasdroger voor je studentenhuis

Wil jij ook het gemak van droge was binnen een paar uur? Je kunt nu direct online een wasdroger huren in Amsterdam. Stuur ons je gegevens en we regelen het direct. Heb je vragen, bel ons dan gerust op telefoonnummer 085 - 273 19 94 of stuur een bericht naar info@wasautomatenverhuur.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl