Wasautomaat huren Amsterdam

Als je op kamers gaat om te gaan studeren dan is het natuurlijk wel zo prettig als je je eigen was kunt doen. Dan hoef je niet alleen in het weekend naar huis omdat de was bij je moeder in de machine kan. Je kunt nu eenvoudig een wasautomaat huren in Amsterdam via Wasautomatenverhuur.nl. Je betaalt een klein bedrag voor de wasautomaat, inclusief het verhelpen van storingen. Je kunt de wasautomaat natuurlijk ook samen met je huisgenoten huren. De service is alleen beschikbaar voor studenten, verhuur vindt plaats op vertoon van een collegekaart.

Een wasautomaat huren in Amsterdam voor je studentenhuis

Een eigen wasautomaat is erg handig. Je kunt dan kleding en beddengoed zelf uitwassen op ieder gewenst moment. Als je geen mogelijkheid hebt om de was te drogen te hangen kun je ook een wasdroger huren. Ook hiervoor betaal je een klein bedrag per maand en je kunt er onbeperkt gebruik van maken. overleg wel even met de verhuurder of het mogelijk en toegestaan is om een wasautomaat te plaatsen om problemen te voorkomen. Als je klaar bent met je studie of gaat verhuizen naar een andere studentenwoning dan kun je de wasautomaat meenemen of het huurcontract overdragen aan een huisgenoot.

Regel nu direct de huur van een betrouwbare wasautomaat

Je kunt de huur van een wasautomaat of ander huishoudelijk apparaat direct online regelen. Heb je vragen dan kun je contact opnemen met telefoonnummer 085 – 273 1994. Je kunt ook een vraag stellen per e-mail. Stuur je bericht in dat geval naar info@wasautomatenverhuur.nl.