banner

Studenten kiezen vaker voor een Samsung wasmachine huren 

Een student heeft het doorgaans bepaald niet breed. Om te voorkomen dat je een groot deel van je gespaarde geld in een wasmachine moet investeren, kan een Samsung wasmachine huren het overwegen waard zijn. In het assortiment van Wasautomatenverhuur.nl vind je verschillende modellen wasmachines. Verschillen zitten hierbij in de inhoud van de wasmachine, de functies die een wasmachine je biedt, enzovoorts. Bovenal biedt een Samsung wasmachine je een duurzame en kwalitatief goede oplossing. Het verkleint de kans op storingen in de wasmachine, voorkomt schade aan kleding tijdens het wassen, enzovoorts. Voor welk model Samsung wasmachine kies jij? 

Redenen die een Samsung wasmachine huren interessant maken 

De voornaamste reden om een Samsung wasmachine huren te overwegen, is het feit dat je vooraf geen grote investering hoeft te doen. Daarbij heb je zelf geen omkijken meer naar het onderhoud aan de wasmachine. Op het moment dat er een storing optreedt, wordt deze doorgaans binnen drie dagen voor je hersteld. Ook zorgen we na het aanvragen van een Samsung huurwasmachine, dat deze zo snel mogelijk bij je afgeleverd en geplaatst wordt. Zo heb je hier zelf geen omkijken meer naar! 

Vast bedrag per maand voor een Samsung wasmachine huren 

Een Samsung wasmachine huren betekent bij Wasautomatenverhuur.nl, dat je een vast bedrag per maand betaalt voor een onbeperkt gebruik van de wasmachine. Mocht je na verloop van tijd uit de studentenwoning trekken en de wasmachine achter willen laten voor een volgende bewoner, dan kun je het contract heel eenvoudig over laten zetten op andermans naam. Een wasmachine huren is het voordeligst, wanneer je dit samen met andere huisgenoten doet. 

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl