banner

Scancool vaatwasser huren voor meer comfort in je studentenhuis 

Studentenwoningen staan onder meer bekend om hun vaak vuile keukens! De vuile vaat wordt slechts eens in de twee of drie dagen afgewassen, omdat studenten hier vaak nauwelijks tijd voor hebben. Daarbij is het afwassen vast niet ieders hobby. Om het studentenhuis schoon en fris te houden, kan het slim zijn om voor een vaatwasser te kiezen. Zo heb je zelf geen omkijken meer naar de vuile vaat en wordt het leven in je studentenwoning een stukje aangenamer! Aangezien de aankoop van een nieuwe vaatwasser een flinke investering vergt, kan een Scancool vaatwasser huren een goed alternatief zijn. Wasautomatenverhuur.nl helpt je graag op weg! 

De opties bij een Scancool vaatwasser huren

Wij maken een Scancool vaatwasser huren zo makkelijk mogelijk. Op onze website vind je een overzicht van ons assortiment. Kies je voor een relatief smalle vaatwasser, of krijgt een groot model de voorkeur? Het is verstandig om vooraf met de huisbaas te overleggen, op welke plek de vaatwasser aangesloten kan worden. Het aansluiten van de vaatwasser hoef je overigens niet zelf te doen. De monteurs van Wasautomatenverhuur.nl doen dit voor je! Ook bij problemen met de vaatwasser kun je op onze hulp rekenen. Naast een Scancool vaatwasser huren behoort ook de huur van vaatwassers van andere bekende merken tot onze mogelijkheden. 

Direct een Scancool vaatwasser huren

Je kunt de Scancool vaatwasser huren via onze website. Selecteer de gewenste vaatwasser en vul de benodigde gegevens in. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk naar je toe, om de vaatwasser aan te sluiten. Ga je op den duur uit de studentenwoning? Je kunt het contract eenvoudig op naam van een andere bewoner laten zetten. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we je graag te woord! 

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl