banner

Scancool koelkast huren als studentenhuis 

De aankoop van een nieuwe koelkast vergt een flinke investering! Wasautomatenverhuur.nl biedt hier de oplossing voor, door Scankool koelkasten te huur aan te bieden. Ideaal voor studenten, wiens budget vaak beperkt is. Daarbij wil je dit budget wellicht liever spenderen aan een avondje stappen, nieuwe studieboeken, een goede laptop, enzovoorts. Een Scancool koelkast huren kan zowel als studentenhuis, als ook wanneer je zelf in een studio woont. In ons assortiment bieden we verschillende varianten aan. Welke koelkast past het beste bij jouw wensen? 

Mogelijkheden bij Scancool koelkast huren

Een Scancool koelkast huren begint bij een inventarisatie van het aantal gebruikers van de koelkast. Zet je de koelkast in de keuken van een studentenhuis? In dat geval is een tafelmodel vaak al snel niet groot genoeg. Mocht je de Scancool koelkast huren voor jezelf, dan zijn tafelmodellen juist wel een geschikte oplossing! De tafelmodellen hebben een fijn formaat, waarmee deze koelkasten niet onnodig veel ruimte in beslag nemen. Naast een Scancool koelkast huren kan ook het huren van een koel/vriescombinatie het overwegen waard zijn. 

Service bij Scancool koelkast huren

Wasautomatenverhuur.nl staat voor een goede service! Wist je bijvoorbeeld dat het mogelijk is om het contract over te dragen aan een andere bewoner, op het moment dat je de studentenwoning zelf verlaat? Ook zorgen wij dat de koelkast op de juiste plek geplaatst wordt en dat deze direct wordt aangesloten. Zo heb je hier zelf geen omkijken naar! Op onze website lees je meer over de service die we bieden bij een Scancool koelkast huren. Naast het huren van een koelkast kan ook het huren van bijvoorbeeld een vaatwasser interessant zijn. Zo hoef je deze apparaten zelf niet te kopen!

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl