banner

Een Samsung droger huren voor je studentenhuis 

Als student heb je het vaak niet heel breed. De investering in bijvoorbeeld een losse droger is hierdoor al snel lastig. Daarbij ben je in zo’n geval zelf verantwoordelijk voor het onderhoud aan het witgoed. Een Samsung droger huren kan een interessant alternatief zijn! In dit geval betaal je een vast bedrag per maand, waarvoor de droger onbeperkt gebruikt kan worden. Deze optie wordt nog interessanter, wanneer je de kosten voor een Samsung droger huren deelt met andere huisgenoten! Naast een Samsung droger huren is ook het huren van bijvoorbeeld een wasmachine mogelijk bij ons. 

Voordelen van een Samsung droger huren

Het voornaamste voordeel van een Samsung droger huren is het feit, dat je geen grote investering hoeft te doen vooraf. Daarbij hoef je de Samsung droger niet te repareren, op het moment dat deze niet meer werkt. Het onderhoud aan je droger zit namelijk bij de prijs inbegrepen. Op het moment dat je een studentenhuis verlaat, hoef je de wasdroger niet mee te nemen naar een volgende woning. Je kunt het contract namelijk heel eenvoudig op naam van een andere huisgenoot laten zetten. Ook voor het aansluiten van de droger hoef je niet zelf te zorgen. Onze monteurs nemen deze taak op zich! 

Direct een Samsung droger huren voor je huis

Heb je ook een droger in je studentenhuis nodig? Kies direct voor een Samsung droger huren via onze website. Laat je vooraf door de huisbaas informeren over het type droger, wat kan worden aangesloten in de woning. Soms is het niet mogelijk om alle soorten drogers te gebruiken. Kijk op onze website, wanneer je meer informatie wenst over een Samsung droger huren als student. 

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl