banner

Een witgoedapparaat bestellen bij Wasmachinehuren.nl

Wil je als student gemakkelijk en snel een witgoed apparaat bestellen bij Wasmachinehuren.nl? Maak gebruik van het online bestelformulier!

Een huurapparaat witgoed bestellen bij Wasmachinehuren.nl

Heb je als student die zelfstandig op een studentenkamer woont, dringend een toestel nodig om bijvoorbeeld je was te doen, je eten te bewaren, je maaltijden te bereiden enzovoorts? Je kunt gemakkelijk en goedkoop een witgoedtoestel huren bij Wasmachinehuren.nl. Uitsluitend gericht op studenten, zijn wij het beste en goedkoopste witgoedverhuurbedrijf in Nederland.

Gebruik het online bestelformulier

Niets is zo gemakkelijk als een huurapparaat witgoed bestellen bij ons verhuurbedrijf. Gebruik het online bestelformulier op onze site en vul de gevraagde gegevens in. Voor de meeste witgoedtoestellen heb je de keuze uit meerdere modellen en prijsklassen. Selecteer het gewenste apparaat bij het invullen van het bestelformulier. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak te maken over de levering en plaatsing van het gehuurde toestel. Als je twijfelt of een bepaald toestel wel geïnstalleerd kan worden in jouw kamer of in een gemeenschappelijke ruimte, kunnen we op voorhand vrijblijvend langskomen. We bekijken dan samen met jou of de nodige aansluitingen en afvoeren aanwezig zijn.

Een witgoed apparaat bestellen bij Wasmachinehuren.nl: de vele voordelen

Wasmachinehuren.nl biedt voor studenten een uitstekende service. Na het ontvangen van het online bestelformulier leveren wij op zeer korte termijn het gevraagde toestel. Wij sluiten het apparaat aan en geven een korte uitleg over de werking. Als je op een andere studentenkamer gaat wonen, kunnen wij tegen een lage prijs het huurtoestel voor jou verhuizen. Wij passen het huurcontract gratis aan indien een huisgenoot het gehuurde witgoedtoestel van jou wil overnemen. Reparaties van defecten worden kosteloos en doorgaans binnen drie werkdagen uitgevoerd. Vul vandaag nog het bestelformulier in en huur een uitstekend witgoedtoestel bij Wasmachinehuren.nl!

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl