banner

Een Miele droger huren voor je studentenhuis 

Als student wil je niet met je was naar een wasserette moeten gaan. Niet alleen kost dit veel tijd, ook is het veel fijner om in je eigen studentenhuis te wassen! Doordat de investering in een losse wasmachine of droger behoorlijk duur is, zoeken studenten vaak naar een alternatief. Wasautomatenverhuur.nl biedt je dit alternatief! Bij ons kun je een Miele droger huren, tegen een bijzonder scherp tarief. Voor een vast bedrag per maand kun je de Miele droger onbeperkt gebruiken. Naast de Miele droger bieden we je de mogelijkheid aan om een Miele wasmachine te huren. Zo hoef je vooraf niets te investeren! 

Voordelen van een Miele droger huren 

Aan het huren van een Miele droger zitten verschillende voordelen. Het belangrijkste voordeel werd reeds beschreven: het niet hoeven investeren in een nieuwe wasdroger. Er zijn echter meer redenen om voor het huren van een Miele droger te kiezen. Denk bijvoorbeeld ook aan het feit, dat je een defect aan de droger niet zelf hoeft op te lossen. Bij een defect wordt deze over het algemeen al binnen drie werkdagen door onze monteurs voor je opgelost. Het voorkomt dat je een lange tijd zonder droger door moet komen. Een Miele droger huren is ook interessant, omdat je een contract gratis over kunt laten zetten op naam van een andere huisgenoot als je de woning verlaat. 

Direct een Miele droger huren voor je studentenhuis 

Wil je direct een Miele droger huren voor je studentenhuis? Of ben je benieuwd hoe het huren van een droger in z’n werk gaat? Op onze website vind je meer informatie! Ook kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij beantwoorden je vragen over het huren van een Miele droger graag. 

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl