banner

Voordelig een koelkast huren in Tilburg

Krijg je binnenkort de sleutels van je studentenkamer of studio? Tijd om aan de slag te gaan met het inrichten ervan. Schaf een bed, een bank en bijvoorbeeld een bureau of eettafel aan, denk na over de inrichting van de keuken en zorg voor witgoed als een wasmachine. Het inrichten van een studentenkamer is bepaald niet goedkoop, zeker niet wanneer een groot deel van je inkomen al wordt besteed aan de studieboeken, leuke activiteiten en de huur van je kamer. Een koelkast huren in Tilburg kan een goed idee zijn! Het is een hele voordelige optie, waarbij je de koelkast voor een vast bedrag per maand kunt gebruiken.

Mogelijkheden bij koelkast huren in Tilburg

Een koelkast huren in Tilburg maken we mogelijk voor studenten. Zij hebben hierbij de keuze uit een tafelmodel koelkast en een koel/vries combinatie. Het is vaak afhankelijk van de beschikbare ruimte in een studentenkamer of studio, welke van beide opties het meest geschikt is. Een vriezer kan erg handig zijn, om bijvoorbeeld brood vers te houden en maaltijden in te vriezen. De koelkast huren in Tilburg kan interessant zijn voor je eigen studentenkamer, maar ook voor de studentenwoning als geheel.

Direct een koelkast huren in Tilburg

Heb jij op korte termijn een nieuwe koelkast nodig? Een koelkast huren in Tilburg is heel eenvoudig bij Wasautomatenverhuur.nl. Je huurt de koelkast via onze website, waar je direct de prijs voor deze modellen vindt. Naast een koelkast huren in Tilburg behoort ook het huren van bijvoorbeeld een wasmachine tot onze mogelijkheden. Handig aan onze service; wij komen de apparaten bij je thuis installeren. Zo heb je er zelf geen omkijken naar! Ook kun je op onze monteurs rekenen, bij een defect aan het witgoed.

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl