Koelkast huren studenten

Het leven als student heeft zo zijn voordelen en zijn nadelen. Zo is het heerlijk om eindelijk lekker op jezelf te kunnen wonen, maar minder fijn dat je nu ook het huishouden zelf moet uitzoeken. En dat terwijl je natuurlijk veel liever focust op het studeren. Daarbij komt dat je binnen een studenthuis veel dingen vaak creatief moet oplossen. Één koelkast is natuurlijk vaak niet genoeg als je met zes man in een huis woont. Dan heb je er eigenlijk wel twee nodig, of een hele grote. En hoe doe je dat eigenlijk als hij vervolgens stuk gaat?

Een koelkast huren voor studenten

Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om een nieuwe te kopen en dan de kosten te verdelen. Dat is natuurlijk een flinke uitgave en misschien ook niet helemaal eerlijk. Als je na drie maanden vertrekt ben je wel je geld kwijt, maar je nieuwe koelkast kun je niet meenemen. Een andere optie is dan ook om een nieuwe koelkast te huren. In dat geval betaal je een klein bedrag per maand, dat vervolgens nog kleiner wordt als je het onderling verdeelt. Je huurt al een koelkast vanaf 8,25 euro per maand. Ben je met vier personen, dan is dat pp net iets meer dan twee euro. Bovendien is het heel makkelijk om het huurcontract door te geven aan de nieuwe huurder als je vertrekt. Heeft die een goedkope koelkast en jij komt er makkelijk vanaf.

Lease nu je eigen koelkast

Via wasautomatenverhuur.nl kun je zelf bepalen welk model koelkast je in huis haalt. Je kiezen voor een kleine koelkast, zonder vriesvak, of juist voor een grote koelvriescombinatie. Afhankelijk van de situatie in jullie studenthuis kom je daar vast makkelijk uit. Heb je een keuze gemaakt, selecteer dan het model naar keuze en vul het bestelformulier in. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en bel ons via 085-273 1994.