banner

Koelkast huren in Den Haag

Heb je last van een kapotte koelkast in je studentenhuis of studio? Het is niet direct noodzakelijk te kiezen voor de aankoop van een nieuwe of tweedehands koelkast; overweeg een koelkast huren in Den Haag. Een goedkoop alternatief, zonder vooraf een groot bedrag te moeten investeren als student. Voor een vast bedrag per maand heb je geen omkijken naar de koelkast. Op het moment dat deze defect is komt het team van Wasautomatenverhuur.nl bij je langs om een reparatie uit te voeren, of de defecte koelkast te vervangen. De kosten kun je delen met je huisgenoten, zodat de koelkast niet meer dan een paar euro per maand hoeft te kosten. Heb jij een koelkast huren in Den Haag al eens overwogen?

Jouw opties bij een koelkast huren in Den Haag

Wasautomatenverhuur.nl biedt je in de basis twee opties, wanneer je een koelkast wilt huren in Den Haag. Kies tussen een moderne koel/vries combinatie, of ga voor een tafelmodel koelkast huren in Den Haag. Dat laatste is voornamelijk interessant wanneer de ruimte in je studentenkamer of studio te beperkt is voor een koel/vries combinatie, of wanneer je al over een losse vriezer beschikt. Ons assortiment bevat kwalitatief goede apparaten van SB of bijvoorbeeld BEKO. Het zijn koelkasten waarop je kunt vertrouwen.

Direct een koelkast huren in Den Haag

Wil je op korte termijn een koelkast huren in Den Haag? Je regelt het snel en gemakkelijk via onze website. Neem gerust contact met ons op, wanneer je nog vragen hebt over het huren van een koelkast. Wist je dat je de koelkast mee kunt verhuizen naar je nieuwe studentenkamer of studio, als je jouw huidige studentenhuis verlaat? Het alternatief is het overzetten van het contract op naam van een huisgenoot die er achterblijft. Ons verhuisteam kan je helpen bij het verplaatsen van de koelkast.

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl