banner

Een AEG droger huren om je was snel te kunnen drogen 

Binnen een studentenwoning wordt niet altijd voldoende ruimte geboden, om je was aan een waslijn te kunnen laten drogen. De aanschaf van een wasdroger kan in zo’n geval noodzakelijk zijn! Vochtige was gaat niet alleen stinken, ook kan er weer in het wasgoed komen. Veel studenten hebben niet het budget om direct een goede wasdroger te kopen, waardoor zij voor een goedkoop model moeten kiezen. Als gevolg hiervan kan de was beschadigd raken! Een AEG droger huren is een goed alternatief voor de aanschaf van een wasdroger. Wasautomatenverhuur.nl biedt je een droger van een hoge kwaliteit, voor een eerlijke prijs per maand. 

Werking van een AEG droger huren 

Wanneer je voor een AEG droger huren kiest, komen we deze zo snel mogelijk bij je afleveren en aansluiten. Vervolgens kun je de droger direct gebruiken, waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De exacte kosten van een AEG droger huren zijn afhankelijk van het type wasdroger, die je aanschaft. Door de kosten met andere huisgenoten te delen, ben je het voordeligste uit! Mocht er een storing optreden in de wasdroger, dan kun je onze monteurs inschakelen om het euvel te laten verhelpen. Zo heb je hier zelf geen omkijken meer naar en ben je verzekerd van een snelle oplossing. 

Direct een AEG droger huren bij Wasautomatenverhuur.nl 


Ben je ook geïnteresseerd in een AEG droger huren voor je studentenwoning? Op onze website kun je direct een aanvraag indienen. Kijk hierbij ook eens naar andere vormen van witgoed, die wij te huur aanbieden. Een AEG droger huren kun je bijvoorbeeld combineren met de huur van een bijpassende wasmachine

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl