banner

Mogelijkheden bij een Candy wasmachine huren 

Steeds meer studenten overwegen een Candy wasmachine huren! Niet voor niets, want het biedt je verschillende voordelen. Op onze website vind je een overzicht van de verschillende wasmachines die je bij ons kunt huren. Groot voordeel hiervan is dat je zelf niet hoeft te investeren in een dure wasmachine! Voor een vast bedrag per maand kun je de wasmachine onbeperkt gebruiken en heb je geen omkijken naar het onderhoud hieraan. Onze monteurs komen periodiek langs voor onderhoud en staan klaar op het moment dat er zich een defect aan de wasmachine voordoet. Heb jij een Candy wasmachine huren al eens overwogen voor je studentenhuis? 

Candy wasmachine huren biedt voordelen 

Als student wil je je spaargeld niet op hoeven te maken aan een dure wasmachine of bezoekjes aan de wasserette. Daarbij vind je het wellicht niet prettig om met je vuile was over straat te moeten. Met een Candy wasmachine huren hoef je geen investering te doen vooraf en heb je de wasmachine toch bij je thuis! Kijk bij een Candy wasmachine huren goed naar de inhoud hiervan. Je wilt er zeker van zijn, dat de wasmachine voldoende ruimte biedt voor jou en je huisgenoten. Voor nog geen twintig euro per maand heb je al een kwalitatief goede wasmachine in je studentenwoning staan. 

Service bij een Candy wasmachine huren 

Wij laten je niet in de kou staan, als je voor een Candy wasmachine huren kiest. Onze monteurs komen de wasmachine bij je thuis plaatsen, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt. Draait de wasmachine goed? In dat geval zie je ons de komende tijd niet weer terug. Enkel wanneer de wasmachine onderhouden of gerepareerd moet worden, staan we voor je deur om hulp te bieden. 

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl