banner

Bosch wasmachine huren is interessant voor studenten 

Als student heb je doorgaans maar een beperkt budget. Om te voorkomen dat een groot deel van het budget besteed moet worden aan de investering in een nieuwe wasmachine, kan een Bosch wasmachine huren het overwegen waard zijn. Wasautomatenverhuur.nl biedt je verschillende modellen en formaten wasmachines aan! Zo vind je altijd een wasmachine, die past bij het aantal personen waarmee je in een studentenhuis leeft. Kies bijvoorbeeld tussen wasmachine met een inhoud van 5, 6, 7 of zelfs 12 kilogram! Op onze website vind je een overzicht van ons complete assortiment aan wasmachines. 

Voordelen van een Bosch wasmachine huren 

Een Bosch wasmachine huren biedt je verschillende voordelen. Niet alleen hoef je vooraf geen grote investering in een wasmachine te doen. Ook heb je zelf geen omkijken meer naar het onderhoud aan de wasmachine, als deze te maken krijgt met een defect. De wasmachine wordt gratis bij je thuis afgeleverd en direct ge├»nstalleerd. Zo kun je vrijwel meteen een eerste was draaien! Door voor een Bosch wasmachine te kiezen, ben je verzekerd van een hoge kwaliteit. De kans op schade aan kleding of vlekken in shirtjes en broeken wordt zodoende minimaal. 

Direct een Bosch wasmachine huren 

Lijkt een Bosch wasmachine huren jou interessant? Via onze website kun je direct een aanvraag indienen. De kosten voor het huren van een wasmachine verschillen per model. Voor een vaste prijs per maand, kun je de wasmachine onbeperkt gebruiken. Naast een Bosch wasmachine huren, is ook het huren van bijvoorbeeld een wasdroger mogelijk bij Wasautomatenverhuur.nl! 

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl