banner

Beko vaatwasser huren

Je gaat als student op kamers en je wilt graag een vaatwasser voor het studentenhuis zodat jullie niet ieder avond hoeven af te wassen. Of jullie vaatwasser is kapot en het is tijd voor een nieuwe. Je hoeft niet een hoop geld neer te tellen voor een nieuwe. Jij en je huisgenoten kunnen er gewoon eentje huren bij Wasautomatenverhuur! Wij installeren ‘m, leggen uit hoe het werkt, jij en je huisgenoten leggen een klein bedrag per maand neer en vervolgens kun je optimaal gebruik maken van de vaatwasser.

Voordelen van een Beko vaatwasser huren

Een nieuwe vaatwasser kopen? Niet nodig! Stop al jullie geld terug in je portemonnee, je hebt het als student waarschijnlijk al niet zo breed. Een vaatwasser huren is daarom een slimme optie. Je kunt nu al een Beko vaatwasser bij ons huren vanaf slechts 13,50 euro per maand! Dat is toch een koopje? Heb je al die afwas ’s avonds meteen weggewerkt en voldoe je niet aan het typisch studentenbeeld dat je hele aanrecht vol vieze borden ligt. Onze mannetjes bij Wasautomatenverhuur komen graag bij je langs om te kijken of een van onze vaatwassers bij je geïnstalleerd kan worden. Je kunt ‘m zelfs meeverhuizen, of achterlaten voor de nieuwe bewoner en diegene het huurcontract meegeven. Super makkelijk!

Neem contact op

Interesse om samen met je huisgenoten een Beko vaatwasser bij ons te huren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit kun je doen door te bellen naar 085-273 1994 of een mail te sturen naar info@wasautomatenverhuur.nl. Onze hoofdvestiging zit aan de Cuxhavenweg 5b in Groningen.

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Zeerijp

Borgweg 29
9914 PC Zeerijp

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl