banner

Een voordelige Beko koelkast huren 

Studenten hebben vaak niet het budget om te investeren in nieuwe keukenapparatuur, op het moment dat zij op kamers gaan. Daarbij wordt niet iedere studentenwoning geleverd met een koelkast en kooktoestel. Denk bijvoorbeeld aan een studio, waar je dergelijke apparaten zelf mee moet nemen. In zo’n geval kan een voordelige Beko koelkast huren een interessante optie zijn. Voor een vast bedrag per maand profiteer je van een uitgebreide service. Het voorkomt daarbij dat je een groot deel van je spaargeld moet investeren in keukenapparatuur! 

Mogelijkheden bij een Beko koelkast huren

Bij een Beko koelkast huren heb je keuze uit verschillende modellen. Kies je voor een grote koelkast met vriezer, of geef je de voorkeur aan een compact tafelmodel? Het meest geschikte model hangt vaak sterk af van de faciliteiten die al binnen je studentenhuis geboden worden. Als jullie een gemeenschappelijke keuken hebben kun je de koelkast die daar staat combineren met een compact tafelmodel in je eigen kamer. In een studio kan de combinatie van een koelkast met vriezer de beste keuze zijn. Op onze website vind je het complete overzicht van de mogelijkheden die we bieden. 

Direct een Beko koelkast huren

Wasautomatenverhuur.nl verzekert je van een goede service bij een Beko koelkast huren. Zo komen onze monteurs de koelkast bij je afleveren. Ze monteren deze direct, zodat je hier zelf geen omkijken meer naar hebt. Ook komen we zo snel mogelijk bij je langs, wanneer er sprake is van een defect aan de koelkast. Zo kom je nooit lang zonder koelkast te zitten! Verhuis je op termijn door naar een andere woning, maar moet de koelkast blijven staan voor huisgenoten? Geen probleem! Je kunt een contract eenvoudig omzetten naar andermans naam. 

Neem contact met ons op!

Groningen Hoofdkantoor

Cuxhavenweg 5b
9723 JK Groningen

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl

Chamber of Commerce: 54990289 in Groningen 
 VAT: NL807501001B01

Location Klaaswaal

Industrieweg 10
3286 BW Klaaswaal

T: 085 273 1994

E: info@wasautomatenverhuur.nl